Ultimele stiri in IT si Tech la inceput de Octombrie

Ultimele stiri in IT si Tech la inceput de Octombrie

In luna Octombrie, mai exact la inceput, avem parte de noi stiri in IT si Tech! Afla cine este miliardarul in dolari care l-a detronat pe Bill Gates in topul Forbes al celor mai bogati americani. Vezi si  despre update-urile la Windows 10 din Octombrie si alte lucruri interesante.

Jeff Bezos il detroneaza pe Bill Gates in lista celor mai bogati americani din topul Forbes. Directorul executiv al Amazon detine o avere neta de 160 de miliarde de dolari  

Pentru prima data in 24 de ani, Bill Gates nu mai este cel mai bogat american din lista celor 400 cei mai bogati, prezentata de revista Forbes.

Jeff Bezos cel mai bogat american stiri in IT si Tech GlobeHostingGates si-a pierdut pozitia in acest an in fata CEO-ului Amazon, Jeff Bezos, a carui valoare neta a averii e de 160 de miliarde de dolari, in comparatie cu cea de 97 de miliarde de dolari a lui Gates. Fondatorul Microsoft devine astfel al doilea cel mai bogat american.


Vezi mai multe aici: https://cnet.co/2yh5X2z

Mozilla da browserului Firefox Focus un imbold, pe Android!
Browserul inteligent creste si in alte moduri


Firefox Focus, browserul mobil Mozilla a devenit mai asemanator cu un browser si mult mai asemanator cu un browser Firefox, Marti.

Firefox Focus stiri in IT si Tech GlobeHosting

Afla totul despre acest subiect, citind mai mult: https://cnet.co/2RpRPwT

 

Microsoft a inceput sa isi dezvolte actualizarea Windows 10 Octombrie 2018

Noile functii includ modul intunecat pentru aplicatiile Microsoft, ajustarea dimensiunii textului si un clipboard nou in Cloud. Anuntul a fost facut Marti, de companie, Windows 10 imbunatatit va fi disponibil incepand cu 9 Octombrie.

Totul despre acest subiect aici: https://cnet.co/2NqYqEg

 

Google prezinta extensiile Chrome cu imbunatatiri : extensii malware

Un proces de revizuire extrem de riguros al unei intregi echipe va examina mai atent extensiile, pentru a tine lucrurile in siguranta si sub control, online.

Extensiile Chrome sunt excelente pentru personalizarea browserului web, dar Google merge mai departe. Chrome va incerca sa le impiedice sa obtina mai mult control decat ti-ati dori. Luni, compania a anuntat o serie de actiuni pentru a tine extensiile sub control.  

Vezi mai mult: https://cnet.co/2xYwfY7

 

Apple si Amazon au negat afirmatiile conform carora echipamentul centrelor de date a introdus microcipuri de supraveghere chinezesti in timpul procesului de fabricare.

Amazon Apple cip chinezesc stiri in IT si Tech GlobeHosting

Cipurile spion au fost utilizate pentru a colecta proprietati intelectuale si secrete comerciale de la Apple si de la Amazon Web Services, o filială a Amazon care ofera servicii de cloud computing.

Citeste mai mult aici: https://cnet.co/2QrJNlK

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.