Transforma extensia casa in casa ta online

Transforma extensia casa in casa ta online

Extensia casa este disponibila publicului larg, pentru orice marca, persoana fizica sau companie, care doreste sa atraga publicul vorbitor de limba spaniola, italiana sau romana, folosind un nume extrem de usor de retinut. Cu peste 560 de milioane de vorbitori spanioli din intreaga lume, firmele imobiliare, contractorii din domeniul constructiilor, serviciile si persoanele fizice pot utiliza extensia casa pentru a stabili  o legatura clara intre brandul lor si ideea de “acasa”.

Ce este extensia casa?

Extensia .casa este un GTLD care a fost propus in programul gTLD al ICANN. Solicitantul de succes este MMX, cunoscut și sub numele de Minds + Machines.

Cuvantul „casa” in spaniola italiana si romana este de asemenea, bine cunoscut si in limba engleza, facandu-l un domeniu popular si usor de recunoscut pentru milioane de proprietari de case, contractori calificati si agenti imobiliari dedicati din intreaga lume.

Domeniul perfect te asteapta

extensia casa-design-interior-globehosting

Extensia casa e perfecta pentru orice tip de site ce are legatura cu acest domeniu. Lista include proprietati imobiliare, arhitecti sau constructori. Nu e insa nevoie sa fii un profesionist pentru a inregistra un domeniu .casa. E de asemenea potrivit pentru oricine doreste sa ii educe sau sa ii inspire pe ceilalti cu propriile decoratiuni pentru casa, design interior sau proiecte de renovare. Nu conteaza daca proiectezi, vinzi sau construiesti case. Sau esti pur si simplu mandru de modul in care tocmai ti-ai decorat apartamentul. Un domeniu folosind extensia .casa va fi perfect pentru a etala lumii intregi ceea ce vrei sa vada.

extensia.casa-interior-globehosting

De ce sa folosesti extensia casa?

Ei bine, pentru ca aceasta extensie e ideala pentru tine in cazul in care reprezinti o companie imobiliara, esti un dezvoltator, un investitor, sau faci afaceri pe piata imobiliara. Indiferent daca vinzi, inspectezi, evaluezi, dezvolti sau investesti in imobiliare, inregistrarea unei extensii de domeniu .CASA te va ajuta sa iti dezvolti afacerea. Clientii, partenerii sau investitorii tai vor afla cu exactitate cine esti si ce anume oferi.

Vei putea de asemenea sa cresti publicitatea si sa iti promovezi mult mai eficient afacerea. Astfel, vei urca in mod considerabil in clasamentul de cautare al acestui domeniu.

Noua extensie de domeniu .casa este, de asemenea, destul de strategica pentru companiile care doresc sa utilizeze adrese web creative, ca parte a planurilor lor de marketing (adica, companiile cu cuvântul „casa” in componenta numelui lor).

Asigura-te ca ai obtinut numele de domeniu ideal, folosind extensia .casa, inainte ca acesta sa fie luat. Inregistreaza acum domeniul tau folosind extensia .casa, prin GlobeHosting!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.