Ce trebuie sa stii despre certificate SSL Multi-Domain

Ce trebuie sa stii despre certificate SSL Multi-Domain

Securizarea mai multor domenii cu un certificat SSL multi-domeniu este mult mai simpla decat incercarea de a prezenta pe scurt un astfel de certificat. De ce? Pentru ca astfel de certificate SSL Multi-Domain iti ofera  sansa de a -ti asigura securitatea completa atat a site-ului principal, cat si a mai multor domenii, folosind un singur certificat.

 

Certificatul SSL Multi-Domain este un certificat SSL pe 128/256 biti care ofera utilizatorilor sai cel mai ridicat grad de siguranta si de incredere.

Securizeaza mai multe domenii si sub-domenii

Ceea ce e sigur la acest tip de certificate SSL Multi-Domain e ca iti permit sa iti asiguri domeniul principal. Acesta e cunoscut sub numele de Domeniu Full Qualified sau FQDN. SSL Multi-Domain iti securizeaza si un numar de alte domenii, denumite SAN sau Nume Alternative de Subiect.

Numarul domeniilor pe care le poti asigura cu un astfel de certificat este diferit, in functie de tipul de certificat pe care decizi sa il achizitionezi. Ideea ramane insa aceeasi, fie ca vorbim despre 10, 25 sau chiar si despre 100 de domenii.  

De exemplu, poti asigura:

  • www.domeniul-principal.com
  • www.domeniul-secundar.com
  • mail.domeniul-secundar.com
  • www-domeniul-principal.net

Securitate Certificate SSL Multi-Domain GlobeHosting

Si multe altele, in functie de sub-domeniu, numele domeniul sau TLD (extensia domeniului).

De ce sa optezi pentru certificate SSL Multi-Domain?

Motivul pentru care certificatele SSL Multi-Domain sunt o optiune atractiva e simplu. Sunt rentabile si disponibile intr-o varianta de validare extinsa (EV).

Ai posibilitatea sa folosesti un certificat SSL Wildcard pentru a-ti securiza pe langa domeniul principal mai multe subdomenii, nu vei reusi sa il adaptezi insa schimbarilor de nume sau extensie ale domeniului tai. Iar un certificat EV Wildcard, nu poti obtine.

Ce poti face? Poti achizitiona un certificat EV SSL Multi-Domain.

Acest certificat iti permite sa parcurgi procesul de autentificare doar o singura data. Vei obtine bara verde cu numele organizatiei sau companiei tale, in toate site-urile inregistrate.


Confortul de a putea gestiona un singur certificat SSL, spre deosebire de unul pentru fiecare domeniu si sub-domeniu in parte, fac din certificatele SSL Multi-Domain una dintre cele mai bune solutii de securitate disponibile pe piata de web hosting.

securitatea mai multor domenii Certificat SSL Multi-Domain

Una dintre cele mai complexe solutii de securitate

Sincer vorbind, daca incerci sa securizezi mai multe domenii si sub-domenii, optiunea SSL Multi-Domain este evident, cea pe care trebuie sa o alegi. Iti ofera un mix de valoare si confort si in acelasi timp iti mentine nivelul de securitate ridicat – pana la 256 biti putere de criptare si o cheie de semnatura de 2048 de biti.

De aceea, SSL Multi-Domain este una dintre cele mai cuprinzatoare solutii de securitate de pe piata si una dintre cele mai bune valori din industria SSL. Achizitioneaza-ti propriul tau certificat SSL Multi-Domain chiar azi, de la GlobeHosting!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.