Spune DA la HTTPS: un internet mai sigur

Spune DA la HTTPS: un internet mai sigur

Google a facut octombrie luna constientizarii importantei securitatii pe internet, iar aici intervine HTTPS. S-ul de la final e de la secured, dar daca ne cititi sau sunteti demult online, stiti deja asta. O repetam pentru a-i invata pe nou veniti. In ultima varianta de chrome lansata in Octombrie, site-urile fara ssl sunt marcate not-secure, iar  Google ne spune ca studii recente au aratat ca browserul lor, Chrome, este cel mai sigur.

Desi anuntasera in urma cu un an ca toate site-urile nesecurizate vor fi marcate ca nesigure, atat pentru a-i informa pe utilizatori, cat si pentru a-i responsabiliza pe proprietarii de siteuri, au constatat ca pentru asta e nevoie de timp. Daca prin 2015 intre 25 si 43 % din numarul siteurilor aveau instalate un certificat de securitate, trendul de crestere a ajuns la un procent de aproape 80 % in luna iulie 2017, ceea ce e bine. Munca tuturor se indreapta acum catre responsabilizarea utilizatorilor.

Majoritatea clientilor nostri care vin cu comenzi noi de gazduire, comanda automat si un certificat SSL. Contribuim si noi la securizarea internetului prin faptul ca ii ajutam pe clienti sa instaleze certificatele in mod gratuit. In plus, a devenit din ce in ce mai ieftin sa ai un site sigur. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, aici aveti oferta noastra!

HTTPS pentru toata lumea 🙂

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.