SiteMush Website Builder – gratuit in noile pachete de gazduire SSD

SiteMush Website Builder – gratuit in noile pachete de gazduire SSD

SiteMush Website Builder este o aplicatie descoperita recent de noi pe care am adaugat-o gratuit in oferta noastra pentru domeniile gazduite pe noile pachete SSD. Urmeaza sa apara si pe site, insa daca aveti deja un pachet activat, puteti cauta in cpanel noul sitebuilder.

In oferta de SiteBuilder aveam deja incluse doua aplicatii: RV Site Builder si Trendy Site Builder (Flash), ambele fiind folosite cu succes de catre o buna parte a clientilor nostri.  Noua varianta propusa ne-a placut pentru că oferă mult mai multe facilitati decat cele vechi.

SiteMush Website Builder va ajuta sa va construiti propriul site!

Este un program integrat direct in cpanel, fiind foarte usor de accesat de acolo. Poate fi intregrat si pe serverele cu Plesk sau DirectAdmin, insa momentan, noi l-am introdus in oferta de gazduire pe servere SSD.

Are 248 de teme responsive care acopera o varietate mare de categorii, incepand cu bloguri, restaurante, calatorii, portofoliu, business-uri, veti gasi tema potrivita in functie de activitatea pe care o va promova siteul dvs. De asemenea, temele pot fi customizate utilizand Website Editor.

Inca un avantaj cand folosim SiteMush sitebuilder e faptul ca nu trebuie sa urcam manual fisierele pe server, totul devine mai usor asa.

Are peste 40 de Widgeturi, iar daca ati folosit wordpress pana acum, stiti cat de usor e de lucrat cu ele.

SiteMush va ofera posibilitatea de a testa gratuit aplicatia lor, contul demo e valabil insa doar 24 de ore, suficient cat sa verificati daca va place sau daca considerati ca va puteti descurca cu el. Puteti accesa linkul pentru demo de aici!

Succes! Asteptam feedback-ul dvs!

 

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.