.shop.ro – pentru magazinul tau online

.shop.ro – pentru magazinul tau online

shop.ro

Pentru un magazin online de succes aveti nevoie, in primul rand, de un nume sugestiv care sa-l scoata in evidenta din multimea magazinelor virtuale existente. Piata online se structureaza incet, incet, pe nise si categorii. Dupa cum v-am obisnuit, eDomenii/GlobeHosting este in continuare un pionier al pietei online, prin produsele unice lansate inaintea concurentei.

Va oferim acum oportunitatea de a avea un nume atractiv, sugestiv si usor de retinut, dedicat exclusiv magazinelor online din Romania, cu extensia .shop.ro.

Din punct de vedere SEO, Google listeaza cu prioritate un site ce contine cuvantul cheie cautat. Astfel, Google sesizeaza ca este vorba de un site eCommerce, avand in componenta terminatia .shop, care asociata cu .ro sugereaza clar ca este vorba despre un magazin online din Romania.

De exemplu, un magazin virtual care vinde RCA, va avea un succes urias cu RCA.shop.ro, in loc de rcalatineacasa.ro. Iar diferentele sunt clare si nu mai trebuiesc explicate.

Noua extensie lansata azi, va avea un pret de 19 euro in primul an, urmand ca pretul sa scada la 9 euro in urmatorul an.

Lansam in premiera si domenii PREMIUM .shop.ro, de 1 caracter, gen e.shop.ro la 299 euro/an si din doua caractere, gen f1.shop.ro la 99 euro/an.

Vanzari Fericite!!!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.