Relansarea extensiei .TEL – tot ce-ti doresti sa fie

Relansarea extensiei .TEL – tot ce-ti doresti sa fie

.tel - relansare extensie

Extensia .Tel a fost lansata in 2009 și, la doi ani de la lansare, Telnic a anuntat ca au fost inregistrate peste 300.000 de domenii. Pentru cine nu cunoaste, .Tel nu era o extensie ”normala”, in sensul ca a fost lansata ca sa fie o carte de vizita, oferind posibilitatea sa adaugi datele personale, cele care apar in imaginea de mai sus. Nu aveai posibilitatea de a gazdui un site.

Noi n-am considerat-o un succes, extensia a prezentat prea putin interes pentru majoritatea clientilor nostri, desi a fost printre primele care, la accesare, oferea optiunea de a apela printr-un click, de pe telefon, titularul domeniului. Prin 2009, asta era noutate!

 

.Tel se relanseaza, oferind noi facilitati

 

  • Posibilitatea de a gazdui un site pe domeniul .tel, de la carte de vizita online, la tot ce iti doresti tu sa fie!!
  • Creearea unui nou site https://www.do.tel
  • Lansarea unei aplicatii pentru iOS si Android care permite proprietarilor de .Tel care folosesc Telhosting sa isi administreze continutul de pe telefonul mobil.  Aplicatia poate fi descarcata de aici: https://www.do.tel/manage-your-tel

Din punctul nostru de vedere, relansarea este un plus pentru proprietarii de .tel, vor avea acum posibilitatea sa isi faca un site daca doresc sau sa redirectioneze domeniul catre un site existent. Si sa nu uitam de toate numele de domenii care sunt inca disponibile pe extensia .Tel. Puteti verifica daca gasiti un domeniu .tel pe placul dvs de aici!

 

 

 

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.