Reinnoire si expirare domenii .RO

Reinnoire si expirare domenii .RO

Discutam azi despre reinnoire si expirare pentru domeniile .ro pentru a clarifica anumite aspecte inca neintelese de catre clienti. Pana in 1 martie 2018 vorbim despre doua tipuri de domenii .ro, cele achitate cu o singura taxa si cele achitate cu reinnoire anuala. Dupa 1 martie 2018, toate domeniile .ro vor trebui reinnoite.

Pentru clientii care pana acum au avut domenii .ro pe care le achitau anual, lucrurile sunt simple si se petrec dupa acelasi sistem. Se emite factura cu 30 de zile inainte de expirarea serviciilor. Perioada minima de reinnoire este de 1 an și maxim 10 ani. Pretul va fi de 6.99 euro / an, cu toate taxele. Pretul este promotional, valabil pana la 31 Mai 2018!

Pentru clientii care au avut domenii cu o singura taxa, factura de prelungire se va genera cu 30 de zile inainte de expirarea domeniului. Daca nu sunteti clientul nostru, puteti verifica data expirarii aici! Daca aveti domenii comandate prin alti registrari, puteti face reinnoirea prin intermediul nostru, solicitand transferul catre noi. In aces caz, vom avea nevoie de cheia de autorizare transfer registrar a domeniului, cheie pe care o obtineti din contul de la rotld.ro, accesand acest link: http://www.rotld.ro/domadmin/.  Perioada minima de reinnoire este de 1 an și maxim 10 ani. Pretul va fi de 6.99 euro / an, cu toate taxele. Pretul este promotional, valabil pana la 31 Mai 2018!

Va rog sa retineti ca abia din 1 martie 2018 intra live acest nou sistem, doar dupa aceasta data se vor putea reinnoi domeniile .ro.

Informatii suplimentare gasiti si aici!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.