Reinnoieste domeniu .RO si castiga un Samsung S9+!

Reinnoieste domeniu .RO si castiga un Samsung S9+!

Luna asta iti propunem un concurs. Nu e un concurs clasic. E un concurs care iti aduce avantaje, oricum l-ai privi. De ce?

Pentru ca presupune in primul rand sa iti reinnoiesti domeniu .RO (sau sa il transferi) pentru a putea participa! 🙂

Click AICI pentru Reinnoire domeniu .RO inregistrat prin GlobeHosting

E primul avantaj despre care vorbim, pentru ca, daca inca nu stiai, incepand cu 1 Martie 2018, toate domeniile au o data expirare, trecand la sistemul de plata anual! Nu ti-ai achizitionat domeniu .RO pe viata, acesta are o data de expirare, la care trebuie sa fii atent!

Nu stii cand iti expira domeniul? Simplu, verifica asta aici:

Verifica data de expirare a domeniului tau

Asa ca, daca ai un domeniu .RO si stii ca iti expira, acum e momentul perfect sa il reinnoiesti! Reinnoieste-ti domeniul ACUM, la doar €8,99/an (pret final), prin GlobeHosting.ro / eDomenii.ro si poti castiga un smartphone Samsung S9+, unul dintre cele mai in voga telefoane ale momentului! 

In cazul in care nu esti clientul nostru, poti sa iti transferi domeniul gratuit si sa te inscrii in concurs!

Cand se desfasoara concursul?

Concursul a inceput in 25 Iulie 2018 si se va incheia in data de 31 August 2018, fericitul castigator va fi extras prin random.org! Asa ca ai timp inca sa participi! Poti fii chiar tu castigatorul sau castigatoarea!

MEGA CONCURS castiga un Samsung S9+

Cum poti participa la concurs?

Primul pas pe care trebuie sa il faci e sa intri pe pagina oficiala de Facebook,  GlobeHostingRomania si sa dai un like paginii.

Al doilea pas e sa reinnoiesti domeniul/domeniile detinute pe edomenii.ro. Iar daca nu faci parte inca 🙂 dintre clientii nostri, iti poti  transfera gratuit domeniul la noi!

Ce faci in continuare? Mentionezi prin comentariu la postarea concursului numele domeniului .RO pe care tocmai l-ai reinnoit.

Faptul ca postezi alte comentarii decat numele domeniului reinnoit, de genul: „Particip” sau „Partikip”, nu te va ajuta la nimic si nu iti va permite sa participi la marea extragere a castigatorului. 🙂 Nu vrei asta, nu?

castigator-GlobeHosting concurs

Daca ai mai multe domenii, le poti reinnoi si mentiona in comentarii, astfel vei avea mai multe sanse de a castiga marele premiu!

Nu uita, respecta pasii mentionati mai sus, pentru a te putea inscrie in concurs! Oricum ai privi, ai parte de avantaje!

Vrei sa afli mai multe? Afla totul despre mecanismul concursului si Regulament! 

Iti dorim mult succes!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.