PRO demonstreaza ca esti cel mai bun

PRO demonstreaza ca esti cel mai bun

In lumea afacerilor, aparentele conteaza. Folosind un domeniu cu extensia PRO, vei avea o adresa web care inspira incredere. De fiecare data cand un client iti va cauta numele online, isi va aminti ca esti un expert in domeniul tau. Mai departe, poti chiar sa iti autentifici si mai mult profesionalismul, folosind numele domeniului tau si pentru adresa ta de e-mail. Potentialii clienti vor fi impresionati, atunci cand vor primi un email  de la tine: de exemplu, [email protected]

Lasa o prima impresie excelenta cu extensia PRO

Atat companiile cat si persoanele fizice pot folosi PRO pentru a:

  • Isi promova serviciile
  • A comercializa si promova produse si servicii, create pentru profesionisti intr-un anumit domeniu.
  • A-si identifica site-ul ca principala sursa de informatie despre orice subiect.

Deschise publicului larg, pentru o inregistrare extinsa, domeniile .pro au fost initial restricitionale persoanelor reprezentand anumite profesii. Nu mai este cazul. Acum, oricine isi poate inregistra domeniul .pro pentru orice tip de afacere.

PRO - extensia GlobeHosting

Scurt, concis si puternic

Cand iti doresti un lucru facut ca la carte, cauti un expert, un profesionist, nu? Ei bine, cu cat e mai personal servciul in cauza, cu atat esti tu mai unic si mai special.

S-ar putea sa vrei sa iti incerci norocul cu reincarcarile de cerneala pentru imprimante. Sau sa te faci cunoscut ca si hairstylist, broker sau antrenor de fitness. Recunosti insa ca nimeni nu va avea incredere intr-un amator? Daca alegi sa adaugi acest TLD domeniului tau, toata lumea va sti ca esti super bun in ceea ce faci. Pune asadar aceasta extensie inainte de punct si reputatia ta online se va schimba!

Cu toate domeniile noi care exista de ce sa alegi .PRO? Pentru ca:

  • Este scurt, ceea ce inseamna ca va fi mai usor de tinut minte
  • Are contotatii pozitive, sugerand abilitati profesionale si calitate
  • E relativ nou, asa ca ai sanse inca sa gasesti multe nume interesante, disponibile.

PRO - extensia pro GlobeHosting

Fii profesionist pe net! Dintre milioanele de website-uri existente online, unele dintre cele mai vizitate site-uri nu fac altceva decat sa furnizeze informatii. “Cum economisesc la cheltuileile casei? “Cum imi platesc facturile?” “Care e cel mai bun mod de a gati o friptura?” Da, par intrebari banale, dar adevarul e ca raspunsul la aproape orice intrebare se afla doar la cateva click-uri distanta.

Inregistreaza-ti acum domeniul .PRO prin GlobeHosting si demonstreaza ca esti profesionist in domeniul tau! Profita de promotie si ia-ti extensia PRO cu doar €5.90! Ai timp pana in 30 August! 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.