Pregateste-te de sarbatoare cu extensia holiday

Pregateste-te de sarbatoare cu extensia holiday

Intr-o perioada care e recunoscuta pretutindeni ca fiind cea mai frumoasa din an, merita sa te pregatesti de sarbatoare si sa oferi clientilor tai exact ceea ce cauta. Extensia holiday te va ajuta sa iti pregatesti site-ul de sarbatoare, sau de vacanta.

Ce este extensia holiday?

Pentru o mare parte a vorbitorilor de limba engleza, “holiday” inseamna vacanta. Acesta este principalul motiv pentru care extensia holiday reprezinta o alegere excelenta pentru agentii de turism, hoteluri, companii aeriene, bloggeri de calatorie si toti cei interesati de un site cu tematica travelling. E perfect insa si pentru cei care au promotii la cadouri de sarbatori.

felicitari extensia holiday GlobeHosting

De ce sa alegi extensia holiday?

Holiday e un nume de domeniu dedicat sarbatorilor. Se aplica oricarui site legat de o sarbatoare, fie ca e vorba despre o sarbatoare traditionala, cum ar fi Craciunul, Ziua Indragostitilor sau ocazii mai personale, precum aniversarile.

Companiile pot folosi un nume de domeniu precum .HOLIDAY, pentru a promova ocazii speciale, calatorii, petreceri, provizii pentru petreceri, cadouri, felicitari sau alte lucruri ce au legatura cu aceasta perioada magica.

extensia holiday GlobeHosting Romania

Persoanele fizice ar putea folosi extensia pentru a crea o invitatie unica celor ce sunt interesati de vacantele de iarna sau de idei de cadouri in aceasta perioada.  

Nu exista restrictii asupra domeniilor .HOLIDAY. Oricine poate inregistra si folosi acest domeniu, in orice scop.

Numele perfect de domeniu te asteapta!

extensia holiday GlobeHosting Romania noul an

Domeniul holiday ofera o optiune clara si relevanta de a denumi site-uri ale companiilor, persoanelor fizice sau organizatiilor non-profit. E potrivita pentru celebrarea sarbatorilor,  comercializarea si promovarea materialelor pentru petreceri sau in organizarea de evenimente. Este optiunea perfecta pentru organizatorii de petreceri sau agentiile de turism.

Inregistreaza-ti chiar azi noul nume de domeniu folosind extensia holiday prin GlobeHosting, la pretul de 42.99 Euro si iti vei incanta audienta cu un site pregatit de sarbatoare!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.