Marcheaza-ti locul tau in online cu extensia site

Marcheaza-ti locul tau in online cu extensia site

Vrei ca site-ul tau sa atraga atentia printr-un nume unic? Alege extensia site  pentru domeniul tau . Asta daca vrei sa eviti un nume clasic care se termina cu .com, de exemplu. Url-ul site-ului tau va vorbi in locul tau. In articolul de azi vei afla de ce sa alegi o extensia unica prin care sa iti prezinti afacerea online. 

De ce sa alegi extensia site?

  • Iti pastrezi un nume de domeniu profesionist, in timp ce te indepartezi de la clasicele .com sau .org
  • Vei obtine o prezenta web unica pentru magazinul tau online.
  • Te distingi ca si companie online cu un domeniu care pune accentul pe prezenta ta exclusiv pe Internet.

Fii tu designerul propriei prezente online cu extensia site

Ce reprezinta un domeniu cu extensia site?

extensia site functionalitati

 

Fiind un domeniu fara restrictii, extensia site este larg deschisa interpretarilor. Artisti, producatori, developperi, echipe sportive, editori pot folosi acest TLD pentru a crea adrese web demne de tinut minte. E o noua sansa de a crea un brand unic.

Extensia  site marcheaza locul tau online. Termenul site-ul este usor de inteles.  Este un loc in care ceva este, a fost sau va fi localizat. Practic, acolo cauti ceva. Iti stabilesti astfel locul unde poti gasi cu usurinta ceea ce produci. Va fi mai usor pentru clientii, partenerii sau vizitatorii tai online sa te gaseasca, alaturand brandul tau de acest nou TLD. 

Inregistreaza chiar azi extensia .site la pretul promotional de €7.90 prin GlobeHosting

extensia site GlobeHosting

La fel la precursorii sai .com si .net poti fi convins ca numele de domeniu va fi catchy si usor de retinut. Asa ca daca ai o idee geniala in ceea ce priveste numele domeniului tau, nu mai sta pe ganduri! Inregistreaza-ti site-ul inainte ca cineva sa ti-o ia inainte!

Profita de o oportunitate nou-nouta de a crea un brand care este scurt si interesant, care atrage noi clienti interesati de ceea ce ai de oferit!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.