Lanseaza-ti magazinul online cu extensia market

Lanseaza-ti magazinul online cu extensia market

Numele de domeniu folosind extensia market e ideal pentru agentii de marketing sau de publicitate, brokeri sau firme de brokeraj, analisti de piata sau piete propriu-zise. Orice magazin online care doreste sa isi promoveze la nivel inalt si profesionist produsele il poate folosi. Orice afacere care se incadreaza in cele mentionate mai sus poate beneficia de un domeniu .market.

Nimeni nu stie mai bine decat un om de marketing cat e de important sa iti marchezi afacerea. De ce sa nu sa faci asta pornind chiar de la adresa ta web? Acest nou domeniu permite agentiilor de marketing, firmelor de PR, asociatiilor profesionale si companiilor de cercetare de piata sa realizeze adrese web valoaroase. Adrese web care vorbesc de la sine! 

extensia market GlobeHosting

Ce e extensia market?

E un TLD care iti ofera urmatoarele avantaje:

  • Le permite vizitatorilor tai sa cumpere si sa vanda produse folosind un site care spune totul despre aceste produse si domeniul afacerii.
  • Iti permite sa le prezinti clientilor exact ceea ce reprezinta magazinul tau, folosind extensia market.

De cine poate fi folosita extensia market?

  • Persoane fizice

Vinde produsele propriului magazin, intr-o maniera personala, prezentandu-le clientilor tai un site web .MARKET

  • Colectionari  

Conecteaza-te cu alti cumparatori si vanzatori de produse de nisa. Relationeaza si colaboreaza cu alti colectionari, pasionati de aceleasi lucruri ca si tine!

  • Orice magazin online

Lanseaza-ti afacerea online, printr-un magazin de eCommerce. Impartaseste actualizari, informatii de contact si vinde mai mult!

De ce sa alegi extensia market?

E simplu. Daca iti creezi site-ul web pentru o afacere care are “market” in numele sau, cum ar fi un magazin alimentar sau destinat pietei agricole, poti inregistra un nume de domeniu . MARKET. Eviti astfel orice cuvinte sau caractere inutile, si care nu spun mare lucru despre profilul afacerii tale.

extensia market GlobeHosting Romania

Exista o mare disponibilitate pentru nume de domenii folosind .MARKET. Deci ai o mare sansa de a obtine numele exact al domeniului dorit!

Numele ideal de domeniu te asteapta!  Cu sute de noi extensii disponibile pe web, gasirea unei adrese care sa se potriveasca afacerii tale e acum mai simpla ca oricand. Transforma-ti adresa web intr-un adevarat instrument promotional! Fii tu propriul om de marketing al afacerii tale! Inregistreaza-ti chiar azi numele de domeniu prin GlobeHosting!  

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.