Idei de extensii pentru industria de transporturi

Idei de extensii pentru industria de transporturi

Cuvantul “auto” este cel mai inteles termen la nivel universal, pentru a defini industria masinilor si automobilelor. Sugereaza libertatea in miscare, in transport, e mai bine zis, o minune avansata a ingineriei. Dealerii de automobile, service-urile auto, producatorii sau iubitorii de masini pot cauta simplu pe .auto tot ceea ce ii intereseaza.  Azi vei descoperi extensii de transporturi pentru domeniul tau auto! 

Extensia .auto in industria de transporturi

.auto ofera conducatorilor auto dar si afacerilor o noua modalitate de a-s urmari si exprima pasiunea pentru automobile pe Internet. E simplu nu? Aici te opresti daca esti proprietar de masini sau un cumparator care se afla in cautare de informatii, produse sau servicii care sa te ajute sa ai un drum bun.

Pe masura ce activitatea ce are legatura cu industria automobilelor se indreapta tot mai mult inspre online, extensia .auto este un spatiu sigur pe Internet, care simplifica vietile proprietarilor de autombobile sau proprietarilor de afaceri cu masini.

transporturi-industria-auto-extensii-globehosting.png

Despre extensia .car

Pentru milioane dintre noi, condusul face parte din rutina zilnica a vietii noastre. Acum, odata cu lansarea  extensiei .car, putem gasi o multitudine de adrese web relationate de masini. Incepand de la dealeri de masini, la mecanici, magazine auto sau bloguri de specialitate. Pentru website-urile dedicate condusului sau masinilor pur si simplu, o astfel de extensie, .car, ofera platforma perfecta pentru a expune pasiunea pentru domeniul auto intregii lumi.

Pentru ca un numar gigant de masini sunt conduse astazi pe sosele, autostrazi si orase din intreaga lume, industria auto reprezinta o afacere globala. E inedit sa aflam ca exista aproape tot atatea sectoare ale afacerilor cu masini, cate parti detine o masina. Indiferent ca te ocupi cu fabricarea pieselor auto, vanzari, leasing, rate, reparatii sau accesorii, o extensie .car este cea mai buna forma pentru a exista si a-ti desfasura activitatea online.

Un domeniu pentru fiecare tip de conducator

Masinile sunt mai mult decat inventii pe roti, care ne transporta din punctul A in punctul B. Reprezinta expresia stilului nostru personal, asa ca de multe ori, ceea ce conduci spune multe despre cine esti cu adevarat. Exista fani Ford si fani Chevrolet. Exista oameni care prefera eficienta compacta a unui VW Bug, dar exista si iubitori de Hummer.  Asadar, masina pe care o conduci reflecta o mare parte din personalitatea si stilul tau.

extensii-.car-transporturi-globehosting

Cunoscatorii de masini de orice tip isi urmeaza pasiunea si interesele si in mediul online. Intra pe Internet si vei gasi cluburi si forumuri de specialitate care prezinta si promoveaza orice tip de masina, de la modele sport, italienesti, pana la limuzine de lux sau masini de teren, impunatoare si rigide. Ideea e ca, orice tip de client tintesti, o extensie .car este modul perfect de a ajunge la acesta.

Nimic nu se compara cu placerea simpla de a merge pe bicicleta

Schimbam putin registrul cu extensia .bike. Nu e nici un mister ca in spatele unei extensii .bike se afla branduri care atrag ciclisti si pasionati de bicicleta din lumea intreaga. .bike este o extensie care te poate ajuta sa gasesti ceea ce cauti si sa inregistrezi brandul tau.

extensii-.bike-transporturi-globehosting

Bicicletele reprezinta una dintre cele mai accesibile, ecologice si eficiente optiuni de transport din cate exista, dezvoltand o intreaga comunitate la nivel international, comunitate care se extinde in permanenta. Vei gasi, daca cauti online, comunitati de genul unui hub virtual pentru vanzarea, repararea si productia de biciclete. Colectionari, entuziasti si oameni de afaceri gasesc tot ce au nevoie cautand un domeniu cu extensia pentru transporturi .bike.

Inregistreaza un domeniu care sa functioneze pentru afacerea ta si pentru tine!

Peisajul industriei de transporturi este astazi populat de oameni care vor sa ajunga repede acolo unde vor. Daca detii o companie de taxi e simplu sa iti inregistrezi domeniul folosind extensia .taxi. Vei putea apoi sa iti optimizezi site-ul prin SEO, adaugand cuvinte cheie si etichete pentru a ajunge in primele locuri in topul Google. Astfle, oricine cauta un taxi in zona ta geografica te va gasi cu usurinta. Merita efortul sa te asiguri ca apari in topul cautarilor la nivel local, cu afacerea ta.

extensii-.taxi-transporturi-globehosting

Domeniile care detin aceasta extensie nu sunt destinate doar companiilor traditionale de taxi. Scoli private, cu nevoi speciale sau servicii de transport cu regim ambulatoriu o pot folosi pentru a atrage clienti, la fel ca orice alta companie de HR care face angajari in acest domeniu. Inregistreaza-ti domeniul acum!

Profita si foloseste extensia de transporturi, oricare o alegi pentru afacerea ta si inregistreaza domeniul tau prin GlobeHosting! Cu siguranta vei fi multumit!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.