Fii la curent cu doza  ta de noutati saptamanale din IT&Tech  #5

Fii la curent cu doza ta de noutati saptamanale din IT&Tech #5

In fiecare saptamana, afli pe blog ce s-a mai intamplat in domeniul IT&Tech! Esti interesat de acest domeniu? Citeste ultimele stiri in fiecare Vineri, pe blog GlobeHosting.

 

Un brand in valoare de un trilion de dolari. Cum a devenit Apple, lansat intr-un garaj din California la cea mai valoroasă companie din lume

Ieri, cu putin inainte de ora 9 dimineata, PT a inregistrat un stoc de 207,05 dolari pe actiune, oferind o capitalizare a pietei in acel punct, de un trilion de dolari. Apple, cea mai mare companie publica din lume, a avut 4,829,926,000 de actiuni inca din 20 iulie, ceea ce a insemnat ca stocul sau a ajuns la 207,05 dolari, devenind un brand in valoare de 1 trilion de dolari.

 

Noutati IT&Tech Apple trilion de dolari

Afla mai multe aici: https://cnet.co/2n4BYWr

Anul prost pentru Facebook nu devine mai bun!

Pana acum, platforma de socializare parea invincibila. Acest lucru s-a schimbat insa, Miercuri, atunci cand Facebook a pierdut estimarile de venituri, oferind o prognoza slaba de vanzari pentru trimestrele viitoare si raportand un declin al utilizatorilor din Europa.

Vezi totul despre acest subiect aici: https://cnet.co/2ADm7rL

 

Google a lansat un experiment AI bizar, numit ‘Move Mirror’

Ce e Move Mirror? Iti prezinta un fel de cautare inversa a imaginilor, dar utilizeaza inteligenta artificiala pentru a potrivi pozitia ta cu imaginile cautate.

Descopera exact despre ce e vorba in acest experiment aici: https://cnet.co/2O2JDB6

 

Noutati IT&Tech Google Move Mirror

Un inginer la Mozilla sustine ca Google incetineste YouTube pe alte browsere in afara de Chrome

O reproiectare ar fi facut paltforma video mai dependenta de structura Chrome.
Inginerul de la Mozilla spune ca reproiectarea Google a facut ca YouTube sa fie mai lent in Firefox si Edge. Chris Peterson, managerul programului tehnic al comunitatii de software, a scris pe Twiter Marti, ca site-ul de partajare video se incarca la o cincime din viteza normala, pe browsere non-Chrome.

Citeste mai mult aici: https://cnet.co/2OeioDz

Google interzice exploatarea criptografica din Magazinul Android Play

Google a luat exemplul companiei Apple si a interzis aplicatiile miniere pe dispozitivele Android. Nu mai poti ”mina” criptomonede precum litecoin, monero, bitcoin, ethereum, ripple sau dash pe dispozitivele Android.

Afla totul aici: https://cnet.co/2mPhvVI

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.