Extensia studio si imaginea ta in online

Extensia studio si imaginea ta in online

Daca reprezinti un studio de design, un studio de fitness sau oferi servicii de salon, apartamente de inchiriat, extensia studio e tot ce ai asteptat. Cu posibilitati nesfarsite domeniul .studio iti poate oferi  spatiul perfect pentru afacerea ta online. Interesant si memorabil, nu mai spunem profesionist si curat.

De ce sa alegi extensia studio?

Spatiile de lucru precum studiourile de design, de fitness sau saloanele pot crea o imagine high-end, exclusiva, transmisa de un domeniu .studio. Complexele de apartamente sau spatiile de birouri se pot conecta cu chiriasii prin utilizarea unui cuvant cheie principal, pe adresa URL a site-ului lor.

Cui se adreseaza extensia studio?

.STUDIO este o noua extensie de domeniu care se va potrivi perfect in industria imobiliara, de exemplu. Garsonierele sunt ideale pentru studenti, cumparatori first-time, sau oameni care vor sa economiseasca. Ei vor sa gaseasca un loc nou, perfect pentru a se stabili, fara a mai fi nevoiti sa treaca prin paginile .com.

Asadar, vor folosi termenul de studio in cautarea lor, care e un cuvant cheie in acest domeniu al imobiliarelor. Vor gasi cu siguranta ceea ce cauta!

Extensia studio -imobiliare GlobeHosting

Extensia studio e, de asemenea, potrivita pentru intreprinderi sau persoane fizice care reprezinta clase de fitness, studiouri de arta, ateliere de frumusete, cursuri de fotografie, studiouri de inregistrare si studiouri de design.

Este o extensie de domeniu care e flexibila si in acelasi timp e definita de o adresa web foarte descriptiva.  

Domeniul .studio e solutia perfecta pentru a defini ce tip de studio reprezinti online. Poate fi vorba despre frumusete, fitness, fotografie, design sau chiar despre un studio de inregistrare. Un studio nu e doar un spatiu. E oportunitatea ta de a crea, a produce si a transforma munca in succes.

Arta prinde viata cu extensia studio

Studio-urile de arta si fotografie si-au asigurat locul in istorie ca lideri in industria artei. In intreaga lume, multi artisti au debutat in studiouri locale, ceea ce face ca domeniul studio sa fie alegerea perfecta de a promova arta.

Aceasta extensie deschide artei o noua cale, cea online.

Extensia studio -foto GlobeHosting


Această nouă extensie oferă artei o nouă cale online. Curatorii și muzeele se vor prospera cu un spațiu de nume dedicat acestora.

Aceasta extensie deschide artei o noua cale, cea online. Inregistreaza-ti azi extensia studio prin GlobeHosting!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.