Extensia events si reusita evenimentelor tale

Extensia events si reusita evenimentelor tale

Extensia events faciliteaza crearea unei destinatii unice pentru clientii tai. Cei care iti viziteaza site-ul vor primi informatii despre concerte, spectacole de arta, petreceri si orice altceva ce poate fi descris ca un eveniment.

De ce sa alegi extensia events?

  • Daca ai deja un site, poti folosi acest TLD pentru a crea o anumita adresa pentru sectiunea calendar, sau pentru alte evenimente pe care le organizezi in activitatea ta.
  • Inregistreaza numele afacerii tale si vei avea o adresa usor de folosit pentru tot ce se intampa in compania ta.
  • Nu exista restrictii privind inregistrarile domeniului .EVENTS. Oricine poate inregistra acest domeniu, folosind aceasta extensie.

Suntem incantati sa te anuntam ca extensia events e disponibila pentru tine!

Pentru a comanda numele de domeniu .events, introdu domeniul in caseta, da click pe butonul “Inregistreaza domeniu” si urmeaza instructiunile de pe ecran.

inregistreaza domeniu events - GlobeHosting

Lansarea unor domenii noi de nivel superior (gTLD) a provocat o schimbare uriasa in ceea ce priveste alegerea numelui unui domeniu. Nu mai esti obligat, la nivel de tara, sa alegi nume de domenii foarte generice.  Proprietarul unui site poate alege acum o adresa care sa descrie in mod specific cine este si ce face.

extensia events - TLD nou GlobeHosting

Domenii precum .events, .club sau .pub  le ofera clientilor tai exact ceea ce cauta. Si mai important, exact ceea ce oferi tu. Vei putea astfel sa trasmiti ceea ce vrei, mult mai usor si mai rapid!

Toate inregistrarile includ instrumente de gestionare a DNS si servicii de redirectionare, pentru a te asigura ca poti maximiza utilizarea site-ului tau.

Numele tau de domeniu este luat? Nici o problema! Exista numeroase variante din care poti alege pentru a alege numele de domeniu perfect, specific si pliat pe profilul activitatii tale!

Domenii folosind extensia events la care sa te gandesti:

  • local.EVENTS
  • numeletau..EVENTS
  • promotional.EVENTS
  • evenimentultau.EVENTS
  • muzica.EVENTS
  • gaming.EVENTS
  • arta.EVENTS
  • degustaredevinuriwinetasting.EVENTS

extensia events -nume domeniu GlobeHosting

Concluzie

Acest domeniu ofera adrese web distincte pentru promotori de concerte, planificatori de evenimente si orice afacere care dorește să isi faca publicitate la evenimentele sale, cu un site special de marca.

Numele tau de domeniu perfect te asteapta! Cu sute de noi extensii de domenii care apar pe web, gasirea unei adrese care sa se potriveasca afacerii tale e acum mai usoara ca oricand. Promoveaza-te online prin GlobeHosting Romania, alegand extensia events!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.