Alege extensia design, expune-ti pasiunea!

Alege extensia design, expune-ti pasiunea!

Dragoste la prima vedere. Alege un domeniu folosind  extensia design si alege sa transmiti exact ceea ce vrei clientilor tai! 

Designul de calitate e usor de recunoscut. Iti vorbeste pur si simplu. De exemplu, designul simplu si definit al unei masini sport. Sau eleganta simpla a unui telefon mobil de ultima generatie. E de ajuns o simpla privire pentru a sti ce iti doresti. Exista asadar extensii si nume de domenii special create pentru designeri, care transforma lumea intr-un loc mai functional si mai frumos. Este vorba despre extensia design. Atat persoane, cat si organizatii pot folosi acest tip de extensie.

 

Lasa designul sa exprime ceea ce vrei sa le transmiti clientilor tai!

Cine poate folosi extensia .DESIGN 

  • Designeri graficieni
  • Web Developeri si designeri
  • Designeri de interior
  • Firme de Inginerie
  • Freelanceri si designeri independenti
  • Profesionisti din domeniul Designului, Designului UX, Designului Vestimentar si din orice alt camp al acestui domeniu vast, de Design.

Poate creezi rochiile sau pantofii care dau viata si culoare dulapurilor tale. Sau poate creezi aplicatii pentru telefonul mobil care ne usureaza noua, tuturor viata prin plata facturilor direct de pe telefonul nostru mobil. Indiferent cu ce te ocupi, merita sa iti expui pasiunea si munca, folosind extensia .design, alaturi de un nume de domeniu la fel de sclipitor ca si munca ta. E de ajuns sa arunce un ochi la adresa ta web, pentru ca lumea sa afle ce te face sa te dai jos din pat dimineata.

design-extensie-globehosting.ro

Revendica-ti locul in lumea creatiei folosind extensia design! 

Campurile si aplicatiile pentru design se dezvolta si se extind in permanenta.  Sa folosesti extensia design nu reprezinta doar faptul ca ai  o profesie creativa. Mai mult decat atat, aduce laolalta grupuri diverse de persoane care traiesc si muncesc ca si designeri.

Dovedeste-ti clar abilitatile si talentul in design!

Cuvantul design face deja parte din numele afacerii tale? Inregistreaza un domeniu cu extensia .design pentru a-ti scurta adresa web si pentru a evidentia cine esti si ce faci. Adauga si o adresa de e-mail personalizata, pentru a-ti infrumuseta atat cartea de vizita, cat si imaginea brandului tau.

De ce sunt aceste lucruri atat de importante? Sa fim cinstiti. Oamenii nu vor sa investigheze prea mult pentru a afla ce faci. Daca inregistrezi domeniul cu extensia design, vei putea exprima mai usor ceea ce vrei acelora care sunt interesati de ceea ce faci si te cauta. Cu siguranta te vor gasi mai usor.

Obtine extensia .design si atrage mai mult atentia asupra portofoliului tau digital

Cu domenii care detin extensia design, adresele web ies mult mai mult in evidenta. Este alegerea ideala pentru tineri designeri care isi lanseaza portofoliile. Pentru designeri care sunt la inceput de drum si vor sa isi promoveze abilitatile si talentul.

nume-de-domeniu-extensie-design

De ce .design?

Atractiva : extensia .design, spre deosebire de alte nume sau extensii de domenii atrage. Este profesionista, iar pentru un designer e esentiala pentru a-i descrie munca. Ii permite de asemenea crearea unui  nume de domeniu puternic si in acelasi timp, elegant.

Accesibila: cu un nume de domeniu care foloseste aceasta extensie, clientii tai pot crea o conexiune imediata cu alti designeri, creatori, alte studio-uri sau departamente.

Recognoscibila: Plaseaza clientul direct in cercul artistilor si designerilor. Numele domeniului vorbeste de la sine si ofera proprietarului o identitate usor de recunoscut.

Disponibila: Spre deosebire de alte extensii de domenii care exista deja pe piata online, .DESIGN este o extensie, noua, fresh si prin urmare, disponibila. Clientii tai pot alege aceasta extensie fara a face compromisuri sau fara a risca sa nu fie originali.

Esti artist, designer, creator? Inregistreaza-ti domeniul folosind extensia .design chiar azi, prin GlobeHosting!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.