E timpul să te ORGanizezi – de ce să alegi extensia .org?

E timpul să te ORGanizezi – de ce să alegi extensia .org?

Inițial, domeniile folosind extensia .org se refereau strict la organizațiile non-profit. În timp, restricțiile pentru cei care doreau să folosească acest TLD au devenit mai flexibile. Astfel că în prezent, oricine poate folosi un nume de domeniu folosind această extensie.

Cu mai mult de 10 milioane de domenii înregistrate, extensia .org este extrem de populară și preferată de multe organizații. Printre acestea regăsim: instituții culturale, echipe sportive, organizații civice și religioase, școli, grupuri de voluntariat, și multe alte organizații care vor să-și facă cunoscută pasiunile sau cauzele.

De ce să alegi extensia .org?

Pentru că folosind acest tld poți adăuga un plus de încredere adresei tale web și brandului pe care îl prezinți online. În prezent disponibil pentru oricine, la nivel global este folosit de organizații care doresc să își prezinte activitatea, la nivel social sau cultural.

nature - .org domain extension GlobeHosting
nature – .org domain extension GlobeHosting

Este .org potrivit pentru mine? 

O multitudine de comunități și organizații non-profit din întreaga lume înregistrează domenii folosind extensia .org pentru că îi ajută să-și definească mai bine prezența online. Milioane de website-uri folosesc în prezent această extensie. Domeniile în care această extensie e folosită sunt numeroase și includ: arta, educația, domeniul social, religios, cultural și multe altele. Atunci când alegi să folosești această extensie ești conștient din start că îți vei marca prezența online mult mai mult o făceai până acum.

E timpul să te ORGanizezi  

Organizații umanitare și caritabile au deja un nume asociat cu extensia .org. Dacă ceea ce îți dorești e să îți educi audiența cu privire la probleme importante, reunește un grup de oameni care gândesc în mod asemănător. Poți chiar să înființezi o organizație de strângere de fonduri. Înregistrează un domeniu care poartă mai departe mesajul cauzei tale.

charity- .org extension domain GlobeHosting
charity- .org extension domain GlobeHosting

Fără îndoială , extensia .ORG rămâne una dintre cele mai demne de încredere, folosită adesea ca alternativă la .COM. Printre cei care o folosesc se numără Google- cu scopul de a-și prezenta eforturile filantropice, ICANN- organizația non-profit din spatele Internet-ului, Crucea Roșie și World Wildlife Fund.

Prin GlobeHosting poți înregistra domeniul tău, cu extensia .org la prețul de 10.99 EUR. Intră pe site, fă înregistrarea și pregătește-te să construiești un branding puternic pentru afacerea ta.

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.