Fii La Curent Cu Doza Ta De Noutati Saptamanale #2

Fii La Curent Cu Doza Ta De Noutati Saptamanale #2

Afla ultimele noutati din zona IT& Tech si incarca doza saptamanala de informatii noi in domeniu! Incarca-ti doza ta de noutati saptamanale pe blogul GlobeHosting

In aceasta saptamana vei afla despre mutarea domeniilor Google spre un TLD Google, despre WHMCS 2018, conferinta cpanel ce va avea loc in luna Octombrie a acestui an, dar si tot ce trebuie sa stii despre noul Gmail.

Google doreste sa isi controleze controleze marcile AdWords si DoubleClick dupa doua decenii.

La aproximativ doua decenii de la lansare, marcile Google AdWords si DoubleClick urmeaza sa fie prezentate prin unul dintre cele 3 bannere simple. Motorul de cautare sustine ca scopul este de a rationaliza serviciile de anunturi, reprezentand mai bine solutiile pe care le ofera, dar si facilitatea marcilor de a selecta instrumentele necesare pentru campanii.

Afla mai multe aici: https://bit.ly/2NwzKvk

Totul despre functionalitatile noii versiuni de Gmail

In Aprilie, Google a adaugat un rand in deasupra in setarile meniului sau: “Incearca noul Gmail.” Probabil nu ai observat ca ai aceasta optiune, sau esti sceptic sa faci o schimbare, pur si simplu pentru ca iti place versiunea curenta a Gmail-ului pe care il folosesti acum.

Afla ca noua versiune e creata pentru a da un impuls productivitatii tale si de a-ti proteja mesajele din casuta : https://bit.ly/2KtB7gm

noul-gmail-doza-ta-de-noutati-saptamanale-globehosting

 

WHMCS se alatura Conferintei cPanel 2018, preluand din nou controlul!  

cPanel este incantat sa anunte ca WHMCS s-a intors anul acesta, pentru a revendica sponsorizarea New Horizons a conferintei cPanel 2018! Anul acesta este cel de-al saptelea in care WHMCS sponsorizeaza Conferinta anuala cPanel. In acest an, conferinta va avea loc in Houston, Texas.

Apple-doza-ta-de-noutati-saptamanale-globehosting

Congresul american face presiuni asupra Apple si Alphabet cu privire la problemele de confidentialitate

Intr-o serie de scrisori, Congresul Statelor Unite ale Americii se intereseaza cu privire la colectarea de date offline. Dar si la aplicatii terte si microfoane incorporate.

Luni, (Casa Comitetului de Energie si Comert) House Commitee on Energy and Commerce a publicat scrisori trimise lui Tim Cook, CEO Apple si lui Larry Page, CEO Alphabet. Le-au cerut acestora sa explice cum se ocupa de protejarea datelor utilizatorilor.

Afla aici ce au fost intrebati acestia: https://cnet.co/2uktEFd

 

YouTube cheltuieste 25 de milioane de dolari pentru a lupta impotriva stirilor false

YouTube-doza-ta-de-noutati-saptamanale-globehosting

YouTube a anuntat luni ca a platit 25 de milioane de dolari pentur combaterea stirilor false de pe platforma sa. E o parte a initiativei Google News News, lansata in luna Martie. YouTube va afisa in rezultatele cautarilor previzualizari si link-uri catre articole cu stiri, precum si  sursele acestora.

Poti afla totul despre acest subiect aici: https://cnet.co/2N5aNpN

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.