Din dragoste pentru fani! De ce să alegi extensia .fans?

Din dragoste pentru fani! De ce să alegi extensia .fans?

Ce iubești cel mai mult? Ce fel de fan ești? Îți plac serialele, sportul, muzica, arta, fotografia, moda? Nu contează care ți-e pasiunea ascunsă , ceea ce contează e că online, poți regăsi oameni care au aceleași pasiuni ca ale tale și îți înteleg entuziasmul. Cu extensia .fans, poți descoperi comunități formate din oameni care iubesc aceleași lucruri ca și tine. Astăzi vom afla mai multe despre această extensie de domeniu.

Ce reprezintă extensia .fans? 

Ideea conform căreia te costă mai puțin să păstrezi clientul decât să atragi un altul nou este acum mai actuală ca niciodată. Datorită expunerii masive în social media, clientul mulțumit poate amplifica considerabil eforturile de promovare ale unui brand. De ce? Pentru că prin recomandările sale îți poate aduce urmăritori interesați de activitatea ta. 

extensia .fans muzică

Acest lucru poate reprezenta momentul perfect să folosești extensia .fans. Este un mod simplu de a fi recunoscut online, printr-un site care transmite publicului tău un mesaj puternic: drumul către pasiunea sa. Construiești așadar o comunitate online, deschisă oricui împărtășește aceeași dragoste pentru un anumit domeniu de interes.

De ce să alegi această extensie?

Celebritățile își pot crea pagini oficiale de fani prin intermediul cărora pot comunica cu cei care îi apreciază și îi iubesc. 

Fani ai show-urilor TV, filmelor, cărților, sporturilor pot crea o comunitate pentru cei care le împărtășesc pasiunea , folosind extensia de domeniu .fans. TLD-ul poate fi folosit de oricine dorește să-și promoveze interesul pentru un anumit stil de viață,  definind cu claritate nișa pe care dorește să o promoveze.

Cui se adreseaza extensia .fans ? 

Ei bine, oricărui pasionat. Creată pentru staruri ale muzicii, actori, autori, entuziasmați din absolut toate domeniile posibile. Celebritățile pot crea, folosind această extensie de domeniu, site-uri care să ofere teasere, filmulețe din concerte sau apariții publice. Conceptul behind-the-scene poate fi folosit pentru a atrage fani la nivel global. Perfect pentru a fi folosit pentru promovarea turneelor, publicațiilor sau a lansărilor de toate tipurile. 

extensia .fans artist

Folosește această extensie pentru a crea:

  • O comunitate online unde fanii pot vorbi despre albumele lor favorite sau despre serialele lor preferate.
  • Un site creat special pentru membri, cu videoclipuri exclusive, concursuri și premii. 
  • Un hub pentru diferite subiecte de interes adunate din social media și grupuri de pe rețelele sociale. 

Echipe sportive, celebritățile momentului, actori, artiști, cu toții se bazează pe fanii lor, care le urmăresc fiecare mișcare și le cresc notorietatea. Acum există un domeniu care îi poate reuni pe toți acești fani. Cuvântul pe care tu alegi să îl plasezi înaintea extensiei .fans oferă fanilor din toată lumea exact ceea ce caută. Îl poți folosi pentru un blog, un forum dedicat fanilor sau pentru a promova un website care vinde bilete și diferite produse de colecție. 

extensia .fans sport

Concluzie

Reunește pasionați din toată lumea, sau chiar fanii care te iubesc și doresc să îți urmărească fiecare mișcare! Prin GlobeHosting poți înregistra domeniul la promoție, cu doar €6.90! Grăbește-te! Promoția expiră în 30 Septembrie!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.