Despre Certificate SSL

Despre Certificate SSL

securizare cu SSL
Pentru ca primim foarte multe intrebari legat de certificatele SSL, dupa articolul si notificarile trimise de catre noi clientilor, ne-am gandit ca ar fi indicat sa va oferim cateva informatii suplimentare.

Certificatele SSL se pot instala pe orice tip de server.

– Ip-ul dedicat este necesar doar daca aveti gazduirea pe server un server Windows sau serverul web nu are suport pentru tehnologia SNI. Pachetele de gazduire cu Cpanel nu necesita IP dedicat pentru instalarea certificatului.

– daca plasati o comanda pentru un certificat si ati gresit numele domeniului, in termen de 7 zile comanda poate fi modificata fara costuri suplimentare

– dupa activarea comenzii, primiti prin email instructiunile de generare a certificatului SSL, pentru generarea certificatului SSL aveti nevoie de un CSR (Certificate Signing Request).

– CSR-ul se poate genera din Cpanel/Plesk sau folosind utilitarul nostru: https://confirm.globessl.com/autocsr.html, impreuna cu CSR-ul se va genera si o cheie privata (Private Key) necesara pentru instalarea certificatului.

– daca nu reusiti sa faceti instalarea certificatului, o putem face noi gratuit pentru dvs.! (in cazul in care aveti gazduirea pe serverele noastre)

Un certificat SSL securizeaza un singur domeniu, cu si fara www.

– daca aveti cont de reseller si doriti securizarea fiecarui domeniu, trebuie sa comandati certificate pentru fiecare domeniu in parte (va recomandam pachetele de reseller, in acest caz).

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina noastra de asistenta!

Related Posts
1 Comment
  1. […] certificat SSL instalat pe domeniul tau, va transforma vechiul HTTP in HTTPS. Prin august 2014, ca sa stimuleze […]

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.