Definește-ți prezența online folosind extensia .media!

Definește-ți prezența online folosind extensia .media!

Media poate cuprinde o paletă largă de domenii creative cum ar fi : arta, muzica, filmul, știrile, filmul sau comunicațiile. Lista poate continua. Extensia .media poate fi folosită pentru site-ul oricărei afaceri din domeniile pe care le-am menționat. 

Poți folosi acest nume de domeniu pentru a-ți defini mai bine prezența online și nu e neapărat nevoie să ai cuvântul ”media” în denumirea companiei tale. Reprezintă alegerea perfectă pentru artiști, designeri, agenții de marketing, scriitori, producători sau specialiști media. 

.media GlobeHosting

De ce să alegi extensia .media? 

Simplu. Pentru că poți începe chiar azi să-ți conturezi o prezență online puternică pentru afacerea ta. 

La prima vedere, un domeniu folosind această extensie le comunică utilizatorilor online exact cine ești, ce faci și ce le poți oferi.

Cine poate folosi extensia media?

Fie că te ocupi de o publicație sau lucrezi în televiziune, această extensie te va ajuta să transmiți cu succes informațiile către audiența ta. Este un TLD ideal și pentru web designeri, artiști sau experți digitali. 

extensia .media GlobeHosting

Este folosită cu succes de specialiști în media și jurnaliști care caută să-și dezvolte prezența online. În special în vremuri în care informații de tip ”fake news” explodează în online, este absolut esențial ca audiența ta să știe că se poate baza pe tine pentru a primi informații autentice și fiabile. 

Concluzie 

Un domeniu folosind această extensie este scurt, profesional și memorabil. Te ajută să îți îmbunătățești poziția în motoarele de căutare, folosind cuvântul cheie direct în URL. Fără îndoială o grămadă de persoane caută informațiile de care au nevoie online.

Profită și înregistrează chiar azi un nume de domeniu cu adevărat memorabil. Potrivit pentru a te prezenta în mediul virtual, perfect pentru a-ți forma și păstra o clientelă așa cum ți-o dorești, dar și pentru a câștiga noi clienți.

Prin GlobeHosting poți înregistra domeniul tău, cu extensia media la prețul de 10.90 EUR. Intră pe site, fă înregistrarea și pregătește-te să construiești un branding puternic pentru afacerea ta. Clienții tăi te vor vizita online, pe un site cu un nume reprezentativ, memorabil și ușor de identificat!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.