Extensia .Cloud , domeniul smart pentru afaceri moderne

Extensia .Cloud , domeniul smart pentru afaceri moderne

.Cloud reprezintă baza erei digitale și viitorul tehnologiei. Folosind această extensie pentru domeniul tău, vei transmite un mesaj puternic pentru toți cei interesați de evoluția tehnologiei digitale. 

Dacă ai reinventat un produs sau ai ales să modernizezi unul dintre serviciile pe care le oferi clienților tăi poți evidenția această reușită cu un domeniu .cloud. Tot ce ține de transformarea digitală a afacerii tale poate fi prezentat online folosind această extensie de domeniu. Nu există o modalitate mai bună de a demonstra că ești orientat spre viitor. Extinde-ți audiența folosind numele de domeniu potrivit!

stocare cloud

Cuvântul cloud a reușit să revoluționeze tot ce înseamnă stocare și partajare de date. Trăim într-o lume în care stocarea virtuală a datelor este practic omniprezentă și crește pe zi ce trece, tot mai mult.

Extensia .cloud este potrivită pentru a crea spații de stocare pe o piață expansivă. Sistemele de stocare specializate în partajarea de muzică, fotografii, date sau pagini web vor putea folosi acest domeniu cu succes. Este de asemenea o opțiune ideală pentru bloggeri, dezvoltatori sau pentru oricine lucrează în cloud atât la nivel de business, cât și în scop personal.

cloud stream media

Ce este un domeniu .cloud? 

Acest nume de domeniu a fost propus de ICANN în programul general al domeniilor de top în anul 2015, urmând ca în 2016 să fie disponibil publicului larg. Extensia .cloud este administrată de unul dintre cei mai mari furnizori de servicii cloud din lume. Multe nume mari în industrie folosesc acest TLD. În ultimii ani, tehnologia a evoluat cu viteza luminii. Ceea ce odinioară era considerată tehnologia viitorului, astăzi face parte din viețile noastre cotidiene.

De ce să alegi extensia .cloud?

Tehnologia cloud este folosită pentru a stoca fișiere, conținut de tip stream media, dar și pentru operațiuni complexe pe calculator. Dacă brandul tău face parte dintr-o industrie avansată, un domeniu .cloud reprezintă un must.

Toată lumea știe ce înseamnă a deține ceva ”în cloud.” Termenul a devenit extrem de familiar și face parte din vocabularul cotidian. Tocmai această familiaritate reprezintă un as în mânecă, de care te poți folosi pentru a-ți evidenția prezența online. Este un nume de domeniu ușor de recunoscut și foarte simplu de ținut minte. Și pentru că este un cuvânt cheie extrem de folosit de cei care caută online servicii de cloud, un astfel de domeniu te poate ajuta să crești considerabil traficul pe site-ul tău. 

Concluzie

Dedicat oricărui tip de companie sau pentru uz personal acest domeniu e ideal pentru a ține pasul cu tehnologia. .Cloud este domeniul smart pentru afaceri moderne! 

Inregistreaza-ti chiar azi domeniul tău .CLOUD, disponibil la GlobeHosting la un super preț de doar €10.00!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.