Cateva sfaturi legate de noile reglementari pentru extensia .RO

Cateva sfaturi legate de noile reglementari pentru extensia .RO

Ne-am gandit sa va dam cateva sfaturi in privinta noilor reglementari anuntate de catre Institutul de Cercetare in Informatica Bucuresti referitor la trecerea domeniilor .ro la plata anuala. Cei mai multi dintre dvs au considerat noul anunt un zvon sau nu au încredere in aplicare efectiva a noilor reguli.

V-am scris aici ce au anunțat ei si ce se va intampla din 1 martie 2018, insa o buna parte dintre dvs au ramas confuzi, nestiind exact cum sa procedeze in continuare.

Daca sunteti deja fanul domeniilor .ro anuale, este in regula. Situatia deranjanta aparea la cazurile in care ati dorit sa transferati domeniile anuale pe datele dvs, stiti ca momentan, ROTLD ne obliga sa activam domeniile .ro pe datele firmei noastre. Costul de transfer reprezinta o suma mai mare decât va costa reinnoirea propriu zisa pe 5 ani. Daca-l transferati acum, potrivit procedurilor, veti beneficia de o perioada de gratie de 5 ani. Din calculele estimate de noi, este mai avantajos financiar sa il pastrati cu reinnoire anuala.

Daca doriti sa comandati un domeniu .ro cu pret intreg, investitia se recupereaza beneficind de aceea perioada de gratie. Incet va trebui sa va obisnuiti cu gandul ca s-a dus vremea taxei unice pentru domeniile .ro.

Vă recomandăm să verificati ce domenii aveti si pe ce adrese de email le-ati comandat. Cu siguranta, incet, incet, veti primi notificari si facturi de reinnoire. Dar asta, incepand cu anul viitor…

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.