Avantajele folosirii VPS SSD si de ce sa alegi acest serviciu

Avantajele folosirii VPS SSD si de ce sa alegi acest serviciu

Cand vine vorba de gazduire web, web hosting, exista multe optiuni diferite la care te poti gandi. Fiecare dintre ele are propriile avantaje, caracteristici si preturi. Azi vom arunca insa o privire mai atenta asupra a ceea ce inseamna VPS SSD.

Serverele virtuale ne permit sa stocam toate fisierele si datele site-ului nostru pe un spatiu web, configurat sa para si sa functioneze exact ca un server dedicat autonom.

In general, SSD-urile sunt mai costisitoare. Performanta lor este insa mai buna. Sunt mai rapide, mai stabile si mai eficiente din punct de vedere energetic. Un SSD este 100% stationar (SOLID STATE DRIVES) La fel cum sugereaza si numele, alegand VPS SSD, alegi o executie excelenta, o putere mai mare si un timp de acces scazut. SSD aduce in ecuatie factorul de viteza si fiabilitatea.

VPS SSD Linux GlobeHosting Romania

VPS inseamna Virtual Private Server. Adica o gazda VPS, un server cu o copie proprie a sistemului de operare si a resurselor de server alocate, intr-un server mai mare.

Cum functioneaza?

Tehnologia de virtualizare este centrul unui serviciu puternic impartit in mai multe servere virtuale. Poti sa te gandesti ca ai un singur hardware fizic, care functioneaza ca mai multe servere separate.

Din punctul de vedere al utilizatorului, VPS inseamna:

  • Performanta garantata –  vei obtine propriile resurse dedicate (CPU, RAM, spatiu de stocare, latime de banda, etc);
  • O mai buna securitate a site-ului – site-urile tale vor fi gazduite intr-un mediu izolat, ceea ce se intampla cu vecinul tau nu te va afecta;
  • Acces complet la server root- e ca si cum ti-ai gazdui site-ul pe hosting dedicat.

Alege VPS SSD prin GlobeHosting Romania si primesti date despre performanta in timp real, pentru a vedea ce se intampla pe VPS-ul tau. Poti vedea, de asemenea, informatii istorice ale acestor date. Vei primi intotdeauna cea mai buna performanta si viteza!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.