Profita acum si inregistreaza-ti domeniu .ro prin GlobeHosting!

Profita acum si inregistreaza-ti domeniu .ro prin GlobeHosting!

Sfarsitul saptamanii vine cu o veste pentru proprietarii de site-uri. Domeniile .ro pentru care nu a fost achitat serviciul de mentenanta anuala vor fi in mod automat sterse, incepand de azi, 30 August 2018. Anuntul a fost facut intr-un comunicat de presa de MCSI (Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale).

„Incepand de maine, 30 august a.c., Registrul de Domenii.ro va sterge primele domenii pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala inainte de data expirarii, acestea fiind programate la stergere automata. Stergerea se efectueaza după 90 de zile de la data expirarii domeniului, daca in acest interval detinatorul nu isi reinnoieste dreptul de utilizare prin achitarea contravalorii serviciului de mentenanta anuala, conform hotararii Consiliului de Administratie al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare (ICI) Bucuresti aprobata in data de 14.07.2017. Ulterior stergerii, domeniul respectiv va deveni disponibil pentru inregistrare conform principiului „primul venit, primul servit”, se arata in comunicatul de presa al MCSI.

 

serviciul de mentenanta anuala- domenii.ro GlobeHosting Romania

Vestea buna pentru tine e ca poti profita acum de eliberarea a sute de mii de domenii .ro. Domenii care inainte nu erau disponibile, sunt acum gata sa fie inregistrate. Iti poti alege numele perfect de domeniu, pe care sa il inregistrezi cat de repede. Vei incepe astfel sa iti promovezi afacerea si online!

O data cu aceasta schimbare, vor fi disponibile multe domenii .ro! Daca ai o afacere si vrei sa o dezvolti, promovand-o online e sansa ta! Pentru primul tau pas pe Internet, ai nevoie de un domeniu. Acum e ocazia perfecta sa te faci cunoscut!

Profita si inregistreaza-ti acum domeniu .ro prin GlobeHosting, la pretul de €9,90/domeniu/an cu toate taxele incluse!

Inregistreaza-ti domeniul .ro si fa primul tau pas pe Internet!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.