Alatura-te unei comunitati online folosind extensia co

Alatura-te unei comunitati online folosind extensia co

Astazi o sa vorbim despre o extensie de domeniu pe care nu am analizat-o inca in amanuntime, in seria de articole pe tema TLD-urilor si aceasta este extensia co.

Majoritatea extensiior de domeniu nu sunt altceva decat o insiruire de litere pe care oamenii le introduc in browserele lor web. Dar extensia co este mai mult decat atat pentru adresa ta web.

Punerea in practica a unei idei mari sau a unei afaceri pe web poate fi de-a dreptul coplesitoare. Extensia co insa are in spate o intreaga comunitate, care te va ajuta sa obtii rezultatele dorite.

 

Ce inseamna extensia co? .COmunitate 

Cu .CO, nu obtii doar o adresa web, ci aderi la o adevarata comunitate de inovatori si antreprenori la fel ca si tine. Este un TLD folosit in toata lumea si, cel mai important e recunoscut de gigantul motor de cautare Google, ca fiind o extensie globala de domeniu. Asta intareste ideea globala reprezentata de un nume de domeniu scurt si memorabil.

extensia co GlobeHosting Romania

De ce sa alegi extensia co?

  • CO este usor de recunoscut. In acelasi timp e  mai putin aglomerata decat multe spatii traditionale de domenii. Iti ofera posibilitati infinite de a te promova online.
  • Acest domeniu este disponibil pentru oricine doreste sa il inregistreze, fiind o optiune ideala pentru a ajunge la o audienta globala.
  • Extensia co este scurta, usor de scris si permite ca partea stanga a domeniului tau sa fie vedeta, iesind mult mai mult in evidenta.

Proprietarii de afaceri si persoanele fizice pot deopotriva folosi un domeniu .co pentru a-si crea prezenta online, memorabila si profesionala.

Aceasta extensie  scurta este o optiune excelenta pentru oricine doreste sa isi promoveze afacerea online si sa se faca remarcat. 

Inregistreaza-ti chiar azi extensia co prin GlobeHosting! Beneficiaza de reducere, astazi este ultima zi in care o poti gasi la un pret promotional, in promotiile lunii Octombrie!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.