Afla stiri din IT si Tech! Doza ta de noutati saptamanale e aici!

Afla stiri din IT si Tech! Doza ta de noutati saptamanale e aici!

Pasionatii de tehnnologie si de IT pot gasi informatii noi in fiecare saptamana, datorita dozei de noutati, pe care o gasesc in fiecare Vineri, pe blog GlobeHosting. Afla stiri din IT si Tech!

Daca te pasioneaza acest domeniu, tot ce trebuie sa faci e sa urmaresti saptamanal, Vineri mai exact, ce s-a mai intamplat in ultima saptamana in zona ta de interes.

Sa aflam ce evenimente au avut loc saptamana aceasta in IT&Tech!

 

Apple lanseaza un serviciu TV: Tot ce trebuie sa stii!  

Steve Jobs a declarat ca a descoperit in cele din urma cum sa creeze un set de televiziune, conectat in 2011. Acest serviciu insa nu s-a materializat niciodata, dupa moartea sa din acel an. Compania nu a reusit sa stabileasca inca oferte pentru un serviciu de cablu virtual!

TV Apple stiri din IT si Tech GlobeHosting

Afla cum va investi Apple 1 miliard de dolari in programe de televiziune. In cazul in care se va intampla asta! Vezi totul despre acest subiect aici: https://cnet.co/2IOg0Bf

 

Google faciliteaza stergerea istoricului cautarilor

O actualizare a confidentialitatii iti ofera mai mult control asupra anunturilor pe care le vezi si asupra informatiilor salvate de Google. Gigantul tehnic si-a actualizat meniurile. Astfel ai posibilitatea de a reviziui si de a sterge istoricul cautarilor in cautarea Google in sine. Anuntul a fost facut de Eric Miraglia, directorul departamentului de management al produselor, confidentialitate si protectie a datelor.

Google wipe history stiri din IT si Tech GlobeHosting

Vezi mai multe aici: https://cnet.co/2SiC0s7

 

Microsoft incearca din nou Update-ul din Octombrie la Windows 10

Dupa zicala : “Better safe than sorry” afla cum sa intrerupi si sa amani urmatoarea actualizare Windows 10 : https://cnet.co/2C5uco2

 

YouTube ofera continut educațional  in valoare de 20 de milioane de dolari

YouTube learning stiri din IT si Tech GlobeHosting

Platforma YouTube investeste 20 de milioane de dolari in raspandirea cunostintelor prin initiativa sa de invatare. Afla mai mult: https://cnet.co/2EJ2mRr

 

Yahoo trebuie sa plateasca 50 de milioane de dolari pentru daune privind incalcarea securitatii

Compania va oferi, de asemenea, cel putin doi ani de asigurare a protectiei creditelor si impotriva furtului de identitate, pentru aproximativ 200 de milioane de persoane.

Yahoo settlement stiri din IT si Tech GlobeHosting

Afla mai multe aici: https://cnet.co/2yvnTYm

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.